Aktiviteter våren 2024

Bygdakafe» 7. januar

Allsong – Visesong

Kurt Hatten og Arne Kvamme inviterer til ein hyggeleg ettermiddag/kveld med laust prat, allsong, visesong, kaffi, og noko godt å bita i. Her blir det god stemning. Vi gleder oss!

Påskepub 27. mars

Påsken står for døren, og vi inviterer til Påskepub. Håper at mange vil finne veien denne dagen. Kanskje kommer påskeharen….

Ta med deg godt humør. Hjertelig velkommen

Basar 7. april

Vi har igjen gleden av å invitere til basar. Vi håper på å kunne gjenta suksessen fra i fjord. Fantastisk mange som bidrog, både med gevinster, og ikke minst stilte opp på basaren, og gjorde det til en kjempesuksess.

17. mai feiring

Vi gleder oss til å kunne invitere til 17. mai feiring i Kvamsvåg, og håper at like mange finner veien til Kvamsvåg som i fjor. Det blir tradisjonell feiring, med leker for barn i alle aldre ute. Inne er det servering både for store og små. Her serverer vi kaffe, kaker, brus, pølser og is.

Ta med deg godt humør, og ta turen til Kvamsvåg.

Velkommen til Pubkveld

17. mai kl. 2000

I fjor var vi så heldig å få «Vibosh» til å spille og synge for oss på 17. mai om kvelden. Det var var hyggelig kveld, med nydelig musikk av den dyktige musikeren «Vibosh». Dette var svært populært, og vi vurderer noe lignende i 2024.